Dermolin FORTE bőrpuhító

A kemény, elszarusodott bőrt megpuhítja. Rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések kialakulását, repedések képződését a tartós nyomásnak, dörzsölésnek kitett testfelszínen. Idős és száraz bőrű egyéneknek ajánlott a rendszeres használata, különösen a ruhával nem védett testfelszínek kiszáradásának megelőzésére. A bőr külső megvastagodott szaru rétegének keratin tartalmát tartós használat során oldja, ezzel segítve a bőr rugalmasságának visszaállítását, fenntartását. Egyéni érzékenység (bőrpír) nem zárható ki. Ilyenkor a kezelést ritkítani kell, súlyos esetben meg kell szakítani a kezelést. Enyhébb tünetek esetén ajánlatos a DERMOLIN bőrpuhító krémmel kezdeni a kezelést.

ALKALMAZÁSA
A kemény, száraz, esetleg berepedezett bőrt naponta többször kenjük be. A kezelt terület fóliával történő takarása fokozza a krém hatását. Megelőzés céljából napi egy-két alkalommal vékonyan kenjük be az érintett területet és enyhe masszírozással segítsük a felszívódását.

Töltősúly: 100 g

ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS:
Aqua, Glycerin, Urea, Vegelin 70 (Ricinus communis Oil and Hydrogenated, Castor Oil and Copernicia Cerifera
Wax), Propylenglycol (1,2), Isopropyl myristate, Stearic acid, Sorboxaethenum , Caprylic/capric-triglyceride, Cetyl alcohol, Cera alba, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Nipaquard SCE (Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid), Parfume

     
 

Dermolin kézkrém

Természetes eredetű lipofi l anyagokat tartalmazó emulziós kézápoló krém. Rendszeres használata meggátolja a kéz bőrének kiszáradását, hatására keze simává és puha tapintatúvá válik. Gyorsan felszívódik és kellemes ápoltság érzetet kelt.

ALKALMAZÁSA:
A kezet naponta 1-2 alkalommal vékonyan kenjük be, és enyhe masszírozással segítsük a felszívódást. A kezelt terület fóliával történő takarása fokozza a krém hatását.

Töltősúly: 100 g

ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS:
Aqua,Glycerin, Cetyl Alcohol, Ricinus Communis Oil and Hydrogenated Castor Oil and Copernicia Cerifera Wax, Urea, Isopropyl Mirystate, Stearic Acid, Polysorbatum 60, Caprylic /Capric Trigliceride, Sorbitan Caprilat, Propanediol, Benzoic Acid, Alcohol, Isopropylalcohol, Chamomilla Recutita Flower, Calendula Offi cinale Flower, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum

     
 

Dermolin lecitin krém

A lecithin a zsírszerű molekulák legjobb karrier (szállító) eleme. A lecithin segítségével az epidermiszbe (felhámba) jutó tápláló/védő anyagok meggátolják annak kiszáradását, megelőzve ezzel a bőr kiszáradásának minden további káros következményét (repedezés, ráncosodás).
A készítmény leginkább a száraz bőrű egyéneknek ajánlott. Már egyszeri alkalmazás után megszűnik a száraz bőr viszketése, a bőr felső rétegének fokozott hámlása. Kiválóan alkalmas a felázott bőr (pl. kéz) zsírtartalmának helyreállítására és védelmére. Alkalmazása után a víz lepereg a bőrről.
A lecithin krém alapkrémként is kiválóan használható és meggátolja a festékek szárító hatását is.

Kiszerelés 100 ml-es kettős falú tégelyben, dobozban.

Összetevők/Ingredients: Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin Stearic acid, Lecithin, Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7, Urea, Cetyl alcohol, Sodium lauryl sulfate, Methyl-parabene, Dehydroacetic acid, Cananga odorata extract. Zsírpótlókrém

     
 

Dermolin arckrém

A készítmény egyesíti magában az úgynevezett nappali és éjszakai krémek előnyét. Mivel regeneráló hatása nem a bőr zsírtartalmán alapszik, mind a száraz, mind a zsíros bőrtípusú egyének használ-hatják a regeneráció javítására. A hyaluronsav amellett, hogy kiváló kozmetikai hatású anyag, a szervezet a természetes építő és regenerációt szabályozó eleme. Alkalmazása után a bőr visszanyeri fiatalos rugalmasságát.

Kiszerelés: 50 ml krém kettős falú műanyag tégelyben, dobozban.

Összetevők/Ingredients: Aqua, Caprilic/capric-triglyceride, Paraf-finum liquidum, Cetyl alcohol, Isopropyl miristate, Glyceryl stea-rate (and) PEG-30 Stearate, Stearic acid, Panthenol, Glycerin, Sodium hyaluronate, Methylparabene, 5-Chloro-2-methyl-4-isot-hiazolin-3-one and 2-Methyl-4-isothiazolin-3-one

     
 

Dermolin szemránckrém

A készítmény alkalmazása után a bőr előbb kissé feszessé, majd rugalmassá válik. A hyaluronsav a bőr fokozott regenerációját indítja el, ezáltal növekszik a bőrszövet vízmegkötő és megtartó képessége anélkül, hogy a krémek zsírszerű anyagaitól a bőr olajos érzetű, vagy zsíros tapintatú maradna. A DERMOLIN szemránckrém gyorsan beszívódik, így használata után néhány perccel már szemfestékek is használhatók. A készítmény egyesíti az azonnali és a tartós hatású kozmetikumok előnyeit.

Kiszerelés: 50 ml krém kettős falú műanyag tégelyben, dobozban.

Összetevők/Ingredients: Aqua,Glyceryl stearate (and) PEG-30 ste-arate, Paraffinum liquidum, Cetyl alchohol, Isopropyl myristate, Caprylic / capric triglyceride, Stearic acid, Panthenol, Glycerin, So-dium hyaluronate, Methylparaben, 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one and 2-methyl-4-isothiazolin-3-one.

     
 

Dermolin bőrpuhító krém

A kemény megvastagodott bőrt megpuhítja, és rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések képződését és berepedezését. Rendszeres használatával a bőr rövid időn belül visszanyeri rugalmasságát. 

Alkalmazása: A száraz, megkeményedett, esetleg berepedezett bőrt naponta többször vékonyan kenjük be és enyhe masszírozással juttassuk a bőrbe. Használata során rövid időn belül felszívódik és a bőrt kellemes, puha tapintásúvá teszi. A krém vízzel lemosható.
Kiszerelés: 50 g krém műanyag tubusban.

Összetevők/Ingredients: Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Urea, Cetyl alcohol, Sodium laureth sulfate, Methyl-paraben.

     
 

Dermolin lubrikáns zselé

A párkapcsolatokat próbára teszi az a periódus, amikor valamelyik fél – többnyire a nő – nem tud eleget tenni a másik fél kívánságának és ha megteszi önmagának szerez kellemetlen, nehéz perceket.
Ennek oka a természetes nyák elválasztásának csökkenése. A nyák elválasztása a hormonális változással fokozatosan csökken és hiánya az érintkezést fájdalmassá teheti, esetenként teljesen lehetetlenné teheti. 

Hasonló tünet figyelhető meg sok esetben a fogamzásgátló tablettával védekezőknél is. Egyeseknél már fiatal korban is lassabban következik be a nyákelválasztás, aminek kivárására a partnernek gyakran nincs türelme. Ilyen esetekben a lubrikáns zselé alkalmazása kiváló segítség. A benne lévő hyaluronsav ideális, természetes síkosító anyag, ami már igen kis mennyiségben alkalmazva biztosítja a fájdalommentes érintkezést és meggátolja az esetleges hámsérülések bekövetkezését. Különösen ajánlott a készítmény alkalmazása változás korában lévőknek, fogamzásgátló tablettát szedőknek és gumi óvszerrel védekezőknek. De ajánlott tampont használó fiatal lányoknak a tampon felhelyezésének megkönnyítésére is.

Alkalmazása: borsónyi mennyiséget a szemérem test bemeneti nyí-lására kell kenni. Gumi óvszerrel védekezők a már felhelyezett óv-szerre is kenhetik.
Kiszerelés: 20 g zselé fém tubusban, dobozban.

Összetevők/Ingredients: Propilene glycol, Carbomer, Metilparaben, Sodium hyaluronate.