DERMOLIN BŐRPUHÍTÓ KRÉM

5% Ureával, lemosható hidrofil krémben
 puha és ápolt bőr 

A száraz bőr nemcsak tapintva kellemetlen. A fokozott szarusodás leggyakoribb tünete a bőrkeményedés, amely látványra sem vonzó.

A Dermolin bőrpuhító krém hatékonyan tünteti el a könyök, a tenyér, leggyakrabban pedig a talp, különösen a sarok felületén megjelenő bőrkeményedéseket, és segít megelőzni azok kialakulását. Rendszeres használatával a fénytelen, érdes bőr újra visszanyeri eredeti formáját.

A puha, kellemes tapintású bőr pedig nemcsak Önnek kellemes érzés, de környezetére is hatással lehet.

Dermolin Bőrpuhító Krém
Dermolin Bőrpuhító Krém

DERMOLIN FORTE BŐRPUHÍTÓ KRÉM

shea vajjal
 puha és ápolt bőr 

10% Urea tartalmával a kemény, elszarusodott bőrt megpuhítja. Rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések kialakulását, repedések képződését a tartós nyomásnak, dörzsölésnek kitett testfelszínen.

Idős és száraz bőrű egyéneknek ajánlott a rendszeres használata, különösen a ruhával nem védett testfelszínek kiszáradásának megelőzésére. A bőr külső megvastagodott szaru rétegének keratin tartalmát tartós használat során oldja, ezzel segítve a bőr rugalmasságának visszaállítását, fenntartását.

Egyéni érzékenység (bőrpír) nem zárható ki. Ilyenkor a kezelést ritkítani kell, súlyos esetben meg kell szakítani a kezelést. Enyhébb tünetek esetén ajánlatos a DERMOLIN bőrpuhító krémmel kezdeni a kezelést.

Dermolin Forte Bőrpuhító Krém
Dermolin Forte Bőrpuhító Krém

DERMOLIN KÉZKRÉM

glicerinnel
 puha és ápolt bőr 

Természetes eredetű lipofil anyagokat tartalmazó emulziós kézápoló krém. Rendszeres használata meggátolja a kéz bőrének kiszáradását, hatására keze simává és puha tapintatúvá válik. Gyorsan felszívódik és kellemes ápoltság érzetet kelt.

Kamilla virág és körömvirág kivonatot, glicerint és 5% ureát tartalmaz.

Dermolin Kézkrém
Dermolin Kézkrém
Cremum Pharma Kft.
CREMUM PHARMA KFT., Cím: 2030 Érd, Kutyavári út 34., Tel.: +36 23 631 655, E-mail: rendeles@cremum.hu

AZ OLDALON MEGJELENŐ TERMÉKEK KAPHATÓK A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS GYÓGYNÖVÉNY-SZAKÜZLETEKBEN, VAGY MEGRENDELHETŐK ITT WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Széchenyi 2020
Széchenyi 2020